Gerards stijve lul stootte diep in me, terwijl hij luid gromde en vloekte. Ik genoot. Ik kon me niet meer herinneren hoe lang geleden het was dat hij me zo gepassioneerd had genomen. Hij ging diep, hard en snel. Het bed schudde, mijn lijf stond onder hoogspanning en ik kwam klaar terwijl ik het uitriep tot het Opperwezen.

Gerards gedachten waren een stuk aardser. ‘FUCK!!!!’, schreeuwde hij, terwijl hij zijn bekken met een klap tegen die van mij duwde. Zijn zaad drong bij mij naar binnen, waar alle ‘kikkervisjes’ zouden sterven, want ik was al jaren onvruchtbaar. Twee kinderen vonden Gerard en ik wel genoeg.

Gerard rolde van me af. ‘Bedankt, schat’, zei hij.

We moesten allebei even op adem komen. Ik trok het laken over me heen, en draaide me naar mijn man toe. ‘Waar kwam dat vandaan?’
‘Wat bedoel je?’, reageerde hij, nog altijd zuchtend.
‘Nou, het is lang geleden dat we het zo wild hebben gedaan.’
‘Ik had er gewoon zin. Het was toch gezellig vanavond? Lekker eten met vrienden en daarna wat stoeien in bed?’ Hij stond op om naar de wc te gaan.

Ik wilde even gauw het nieuws kijken, maar bedacht me dat mijn telefoon nog beneden was. Gerards telefoon lag op het nachtkastje. Ik strekte mijn arm uit en pakte het toestel. Ik typte zijn pincode in en het mobieltje ging open bij Instagram.

Ik schrok.

Op de pagina op het beeldscherm stonden foto’s van Menke, de dochter van zijn broer en… onze jonge babysitter. Zij had vanavond opgepast. Ze was slank, had een aantrekkelijk gezicht, lang bruin haar en schitterende groene ogen.

Ik legde het toestel gauw terug, terwijl Gerard de kamer weer kwam binnen lopen. Zijn lul was nog steeds half hard.

‘Klootzak’, zei ik.

Hij keek me meewarig aan. ‘Waarom zeg je dat?’

‘Jij hebt een crush om Menke.’

‘Nee, joh, doe niet zo raar.’

‘Je moest zeker aan haar denken terwijl je mij neukte. Ging je daarom zo wild tekeer?’

Zijn hoofd werd rood.

‘Oh Gerard, vindt zijn nichtje lekker. Ze heeft ook van die lekkere slanke benen, en vast een heel strak kutje.’

‘Stop’, zei hij.

‘Jij wilt je piemel in haar steken, he Gerard?’

Hij schudde zijn hoofd.

‘Doe je ogen eens dicht.’

Hij deed wat ik vroeg. ‘Oh ome Gerard’, zei ik, terwijl ik op handen en voeten voor hem ging zitten. Ik likte zijn lul, die direct keihard werd.